ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Ανδρέας Λουκάς θα κάνει ντεμπούτο με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Το προσεχές Σάββατο στις 17:00, στο «Βενετόκλειο» θα φιλοξενήσει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τον Ήφαιστο Πάτρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με καρότσι (18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα). 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του και ο νεαρός αθλητής μας Ανδρέας Λουκάς. Το δελτίο του είναι έτοιμο και το παρέλαβε από τα γραφεία της Ο.Σ.Ε.Κ. ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Τάκης Καλούδης, οπότε ο νεαρός αθλητής θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του Μανώλη Ευσταθίου. Στον Ανδρέα Λουκά θα συμπαρασταθούν οι φίλοι και συμμαθητές του από το σχολείο, ενώ ο ίδιος ανυπομονεί να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας. Η χαρά του είναι απερίγραπτη και ο ίδιος στέλνει το μήνυμα σε όλα τα παιδιά που έχουν πρόβλημα αναπηρίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που ελπίζαμε και επιθυμούσαμε από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες μου κι εγώ, εκτός από τον πρωταθλητισμό και τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη, ήταν να φέρουμε τα παιδιά με αναπηρία στο γήπεδο. Στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Στον αγώνα αυτό όλοι είμαστε το ίδιο. Πολεμάμε τον ρατσισμό, τη διακριτικότητα και το bullying. Περιμένουμε το Σάββατο στο «Βενετόκλειο» όλο τον κόσμο, για να μας συμπαρασταθεί στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Πάτρας και να πετύχουμε μία ακόμη νίκη».

«ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ»

Ο 17χρονος αθλητής μας (γεννηθείς το 1998) Ανδρέας Λουκάς είπε χαρακτηριστικά για το ντεμπούτο του: «Είναι κάτι που περιμένω εδώ και καιρό. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος. Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Έχω προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της ομάδας και όλα τα παιδιά με δέχθηκαν ευχάριστα, κάτι για το οποίο θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές μου και όλους τους συμπαίκτες μου, που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή».

Με τη σειρά του, ο πατέρας του Μανώλης Λουκάς μίλησε για τον γιο του και την ομάδα. «Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει και κοινωνικοποιείται μέσα στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό τον καιρό περίμενε πως και πώς να αγωνιστεί και χαίρεται πραγματικά που θα αγωνιστεί. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κάνει σπουδαία προσπάθεια και οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε την ομάδα μας».

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.