ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Έλλης Κατσαρέα

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Έλλης Κατσαρέα. Γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1998 και αγωνιζόταν στον Φείδωνα Άργους, τον οποίο βοήθησε σημαντικά να ανέλθει στη Β’ Εθνική. Η Έλλη Κατσαρέα αποτελεί σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας ενόψει του δεύτερου γύρου του γυναικείου πρωταθλήματος.  Η συμμετοχή της στο ρόστερ, θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ίδια τέθηκε ήδη στη διάθεσή του Αλέξανδρου Κολιάδη και ξεκίνησε προπονήσεις με τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.

«ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ»

Η Έλλη Κατσαρέα μετά την απόκτηση της από τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. αλλά και για τη παραμονή μου στην Ρόδο. Όσα έχω συναντήσει στην νέα μου ομάδα είναι πραγματικά υπέροχα. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο ΑΣ.Τ.Ι.Ρ. είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος σ’ όλους τους τομείς και νιώθω ευτυχισμένη με την επιλογή μου. Θέλω να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της κι εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμη να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας».

*Η Έλλη Κατσαρέα συναντήθηκε με τον προπονητή Αλέξανδρο Κολιάδη, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της και εκείνο που ζήτησε είναι να μάθει την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας για να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη νοοτροπία της.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.