ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι θαμώνας της καφετέριας και είναι χαρακτηριστικό πως πάντα συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του εκεί

Ο 35χρονος συμβασιούχος που επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ατάραχος μετά το περιστατικό και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θαμώνας της καφετέριας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πάντα συνηθίζει να πηγαίνει μόνος του.

Ο 35χρονος φέρεται να μην έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αυτή τη στιγμή κρατείται στην ασφάλεια Ελευσίνας.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι που είδαν τον δράστη μιλούν για την αταραξία του και την ψυχραιμία του. Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Στην αταραξία του δράστη αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι αμέσως μετά το μαχαίρωμα ο 35χρονος πήγε σε παρακείμενη καφετέρια για να πιει καφέ.

Δείτε τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Ελευσίνας, Γρηγόρη Κοροπούλη

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.