ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Πήγα να πεθάνω»: Νύχτα τρόμου στα καμαρίνια για την Πηνελοπή Αναστασοπούλου!

Σε μια κατάθεση ψυχής η ηθοποιός περιγράφει καρέ καρέ τις στιγμές που έζησε όταν η ζωή της βρέθηκε σε κίνδυνο.

Αυτή τη νύχτα δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Οι δυνάμεις της ώρα με την ώρα την εγκατέλειπαν και όπως παραδέχεται η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο. Χωρίς να κρύβει τη συγκίνηση της η  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία σε τρεις περίπου μήνες θα γίνει πρώτη φορά μαμά, αποκάλυψε τον άγνωστο εφιάλτη της.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα, η επιμονή του Νίκου Μουτσινά να την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ήταν αυτή που της έσωσε τη ζωή. “ Είχα αρρωστήσει πολύ και ήμουν χάλια. Στείλανε λοιπόν από το θέατρο στο οποίο εργαζόμασταν τότε έναν γιατρό και ενώ ήμουν χλωμή, έπαιρνα κορτιζόνες και έκανα εμετούς, έκρινε πως μπορώ να συνεχίσω έτσι την παράσταση”, εξομολογήθηκε. Τότε, θέλοντας να αποδείξει  τον επαγγελματισμό της, παρότι ένιωθε έτοιμη να καταρρεύσει, αποφάσισε να σφίξει τα δόντια και να ανέβει στο σανίδι. Βλέποντας την ωστόσο ο Νίκος να βάζει σε κίνδυνο την υγεία της, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Δίχως να χάνει χρόνο την πήρε στα χέρια και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

“Τα πήρε στο κρανίο τότε ο Νίκος και ενώ ήταν Σάββατο βράδυ και το θέατρο γεμάτο, με πήρε αγκαλιά, με έβγαλε μέσα από τους θεατές και με πήγε στο νοσοκομείο”,  ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη. Από εκείνη την ημέρα και μετά ο Νίκος κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, αφού όπως παραδέχεται αν δεν ήταν εκείνος ίσως τα πράγματα για εκείνη να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα.

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ / Περιοδικό YES

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.