ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα!” – Δήλωση βόμβα από πασίγνωστη καλλονή! [Video]

Χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με την Μις Ελλάς Θεοδώρα ντε Μοράις Μούσχουρη, από την οποία οι διοργανωτές του Μις Κόσμος στην Κίνα ζήτησαν να αποχωρήσει λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς». Στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, η ίδια αφηγήθηκε όλα όσα έγιναν:

«Την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα άρχισε η προετοιμασία και πήγα εκεί και μου είπαν «δεν μπορείς να συμμετέχεις στις δραστηριότητες γιατί δεν μας έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί». Εγώ τους είπα ότι δεν γνωρίζω και μου είπαν «η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα (σ.σ. βίντεο και κάποια φιλανθρωπία), δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι».

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site. Μια μέρα πριν φύγω η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα».

Youweekly.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.