ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου : Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

07.05.2015

Προς ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία δυστυχώς μετά από τρεις μήνες διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν έχει πάρει καμία θέση για κανένα θέμα… αλλά προσπαθεί με δελτία τύπου να κάνει επικοινωνιακή πολιτική…

Προφανώς έχετε ξεχάσει τις απλόχερες υποσχέσεις που χαρίζατε προεκλογικά!!!

Προφανώς διαγράψατε από την μνήμη σας όσα θα ξημέρωναν για τον ελληνικό λαό την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, όταν θα ερχόταν τη ελπίδα…

Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι εδώ και τρεις μήνες είστε κυβέρνηση και δεν φτάνουν τα επικοινωνιακά τρικ αλλά πρέπει να κυβερνήσετε και για πρώτη φορά θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις!!

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η διαπραγμάτευση που κάνετε δεν είναι με τους θεσμούς ή αλλιώς τρόικα…για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά διαπραγματεύεστε με την εσωκομματική σας αντιπολίτευση.

Το τραγικό είναι ότι οι κόκκινες γραμμές στις οποίες αναφέρεστε είναι μία οποιαδήποτε συμφωνία για να βγει η χώρα από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο μας έχετε φέρει .

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε καλό σενάριο την υπογραφή 3ου Μνημονίου γιατί το κακό σενάριο θα είναι μία άτακτη χρεοκοπία.

Και φυσικά αποκρύπτετε ότι η οριστική συμφωνία για την οποία συζητάτε είναι ουσιαστικά ένα 3ο Μνημόνιο με όρους και προϋποθέσεις!!

Αν όλα αυτά δεν είναι εξαπάτηση του ελληνικού λαού τότε τι είναι;;

Όμως έχετε το άλλοθι ότι μάλλον δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πολιτικές εξελίξεις γιατί αυτές αλλάζουν ώρα με την ώρα, ανάλογα με τις δηλώσεις και διαθέσεις των κυβερνητικών σας στελεχών .

Δυστυχώς φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί ανεπαρκέστατη και εντελώς απροετοίμαστη, γι’ αυτό αντί να ασχολείστε με Δελτία Τύπου , κυβερνήσετε …

Είστε μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας .

Μην προσπαθείτε τη δική σας ανικανότητα στο να πάρετε αποφάσεις, να την μεταβιβάσετε στους Έλληνες πολίτες

  • Και μην ξεχνάτε !! εσείς έχετε για αντιπολίτευση την Νέα Δημοκρατία η οποία πάνω από όλα στηρίζει τις σωστές ελληνικές προσπάθειες κάτι που εσείς ουδέποτε πράξατε .

Για την ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Η πρόεδρος Νατάσα Βενετοκλη

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.