ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου: «Η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζει δομές κοινωνικής αλληλεγγύης»

«Η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζει δομές κοινωνικής αλληλεγγύης»

 

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παύλος Μπακίρης συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε  τον ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

 
Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δράσης «Κανένας στο Περιθώριο», που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, υπό την αιγίδα του Προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, με στόχο, στελέχη του Κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα.
 
Με τον τρόπο αυτό, η Νέα Δημοκρατία θέλει να βοηθήσει έμπρακτα τις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και φροντίδας συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και στον περιορισμό των κοινωνικών ανισοτήτων και αποκλεισμών.
 
Με αφορμή τη  συγκεκριμένη  δράση ο κύριος Μπακίρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
           
 
«Στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που διανύει η Πατρίδα μας και που η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά, περισσότερο από ποτέ, επιβάλλεται να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και βοήθειας. 
Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους, για μια κοινωνία χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, για μια Ελλάδα με κανέναν στο περιθώριο».  

                                                           

                                                                                    Παύλος Μπακίρης

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.