ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Nintendo: Προς αύξηση της παραγωγής της κονσόλας Switch

Η Nintendo Co σχεδιάζει να επιταχύνει το ρυθμό παραγωγής για την κονσόλα ηλεκτρονικών παιχνιδιών Switch to 2018, αναφέρουν πηγές της WSJ με γνώση του θέματος, αποδεικνύοντας την βαθιά εμπιστοσύνη της εταιρείας στην επιτυχία της συσκευής.

Η εταιρεία με έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας ετοιμάζει σχέδιο για την κατασκευή 25-30 εκατ. παιχνιδομηχανών Switch στην επόμενη χρήση που ξεκινά τον Απρίλιο του 2018 και έχει αρχίσει να ενημερώνει τους επιχειρηματικούς της εταίρους επ’ αυτού, αναφέρουν οι πηγές.

Το σχέδιο βρίσκεται ακόμη ακόμη σε αρχικό στάδιο και η Nintendo θα μπορούσε να στοχεύει σε υψηλότερες πωλήσεις στη διάρκεια της εφετινής περιόδου διακοπών.

Η κονσόλα Switch τέθηκε προς πώληση στις 3 Μαρτίου. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η Nintendo είχε πουλήσει 7,63 εκατ. μονάδες, και τον Οκτώβριο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει επιπλέον 9,1 εκατ. κονσόλες μέχρι το Μάρτιο του 2018.

ΠΗΓΗ

Share

One comment

  1. To Nindento Switch είναι αναβαθμισμένο με περισσότερες δυνατότητες γι αυτό και ξεπέρασε εύκολα το Nintendo Wii. Η Capcom επιβεβαιώνει ότι διαθέτει νέα παιχνίδια Switch μαζί με το Ace Attorney

    https://gamereviews.gr/i-capcom-epiveveonei-nea-paixnidia-switch0mazi-me-to-ace-attorney/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.