ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νικόλ Κυριακοπούλου – “Θα ταξιδέψω στο Ριο… γιατί η διάκριση ενίοτε δεν είναι ο μοναδικός στόχος”

“Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια..ο Θεός γελάει…”

Περυσι όταν ξεκίναγα την προετοιμασία μου για το Ριο, ο στόχος ήταν “τίποτα λιγότερο από ένα μετάλλιο”! Η χρονιά όμως είχε συνεχώς προβλήματα.. ενώ πριν 25 μέρες περίπου τραυματίστηκα σοβαρά και αναγκάστηκα να διακόψω τους αγώνες και την προετοιμασία μου εντελώς. Ατέλειωτες ώρες θεραπειών σε καθημερινή βάση βελτίωσαν πολύ την κατάσταση του τραυματισμού μου, οχι όμως στον επιθυμητό βαθμό που προσδοκούσα.

Έχω μείνει αρκετά πίσω στη ϕυσική μου κατάσταση και συνεχίζω ακόμα να πονάω…

Θα ταξιδέψω στο Ριο… γιατί η διάκριση ενίοτε δεν είναι ο μοναδικός στόχος… γιατί είναι στιγμές που μεγαλύτερη αξία έχει να συνεχίζεις τη προσπάθειά σου… να πολεμάς με τις ϕαινομενικά ίσως “ανίκητες” δυσκολίες… να προχωράς ακόμα κ αν “δεν έχει νόημα”… γιατί η πιο απαίσια ϕράση είναι το “τα παρατάω”… και γιατί αν προδώσεις τα όνειρά σου… τότε δεν έχει μείνει πια τίποτα ηθικό όρθιο απέναντι στον εαυτό σου. Μια τέτοια a;τιγμή θα είναι για μένα η συμμετοχή μου στον προκριματικό στις 16 Αυγούστου.

Όλα για όλα… όλα για τα “πιστεύω μου”.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ και τον γιατρό κ. Διονύσιος Χίσσας, τον ϕυσικοθεραπευτή της ομοσπονδίας Γιάννη Κουτρούλη, το ϕυσικοθεραπευτήριο του κ. Σκορδή και την “Κλινική Αρχάγγελοι” και βέβαια όλους τους ϕίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αγάπη σας και τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε. Τα θεωρώ όλα ανεκτίμητη υποστήριξη στη προσπάθεια που κάνω!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.