ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο νικητής της κλήρωσης του διαγωνισμού του allaksogolies.gr με δώρο ένα Tablet

Θέλοντας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από την ημερομηνία γέννησης του allaksogolies.gr πραγματοποιήσαμε διαγωνισμό με δώρο ένα Tablet LineTab900Q Android, προσφορά της imax, μία εταιρεία η οποία διακρίνεται στον χώρο της Πληροφορικής (ανάπτυξη ιστότοπων) στη Ρόδο με μεγάλη ανάπτυξη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ας μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω εταιρεία κατασκεύασε και συντηρεί το www.allaksogolies.gr

Ξεπερνώντας τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως (σύμφωνα με την Google), σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε με το παραπάνω δώρο.

Στην κλήρωση συμμετείχαν πάνω από 15000 άτομα και πραγματικά αυτό το γεγονός είναι εντυπωσιακό.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας και σας υποσχόμαστε πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.

Στους όρους του διαγωνισμού είναι υποχρεωτικό, ο νικητής ή η νικήτρια που θα αναδειχθεί, για να του αποστείλουμε το δώρο θα πρέπει οπωσδήποτε να μας στείλει φωτογραφία με το ονοματεπώνυμο του και όταν παραλάβει το Tablet, να μας αποστείλει εκ νέου φωτογραφία με το δώρο του για να το δημοσιεύσουμε.

Η μεγάλη νικήτρια λοιπόν που ανέδειξε  η κλήρωση είναι η κυρία Χριστιάνα Καπετανάκη-Πολύζου από την Βάρκιζα.

linetab900q_white_front_1

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.