ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτή η χυμώδης Νιγηριανή χαρίζει την παρθενιά της για τα κορίτσια της Μπόκο Χαράμ [εικόνες]

Μία 23χρονη ποπ σταρ από την Νιγηρία εξέφρασε την προθυμία της να δώσει την παρθενιά της στα μέλη της Μπόκο Χαράμ με αντάλλαγμα να απελευθερώσουν τους μαθήτριες που έχουν απαγάγει.

Η Αντοκιγιέ ισχυρίζεται ότι δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με άνδρα αλλά δήλωσε έτοιμη να παραδοθεί στις ορέξεις των μαχητών της εξτρεμιστικής οργάνωσης: «Είναι άδικο. Είναι τόσο νέες. Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω το κορμί μου ως αντάλλαγμα» είπε η 23χρονη και συμπλήρωσε: «Για το Θεό. Είναι όλες μεταξύ 12 και 15 ετών. Είμαι μεγαλύτερη και έχω περισσότερη εμπειρία. Ακόμα και αν με έπαιρναν 10 με 12 άνδρες κάθε βράδυ, δε με νοιάζει. Απλώς αφήστε ελεύθερα τα κορίτσια και αφήστε τα να επιστρέψουν στους γονείς τους».

Και μπορεί η Αντοκιγιέ να έχει καλές προθέσεις και να θέλει να δώσει το ανέγγιχτο κορμί της στους μαχητές, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που την αμφισβητούν και την κατηγορούν ότι μόνος σκοπός της είναι να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. «Δηλαδή η Αντοκίγιε θέλει να μας πείσει ότι είναι παρθένα;», «Ας της πει κάποιος ότι είμαι μέλος της Μπόκο Χαράμ», «Διψά για δημοσιότητα και παράλληλα προσβάλει τον κόσμο», σχολίασαν κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η Αντοκιγιέ και είπε για τις… αγνές τις προθέσεις ανέφερε επίσης ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει την παρθενιά της και σε όποιον αγοράσει ένα ιδιωτικό τζετ στην μητέρα της.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.