ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νέος πρόεδρος της Superleague ο Γιώργος Στράτος

Ο παράγοντας της Ξάνθης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και εξελέγη ομόφωνα νέος πρόεδρος από τον συνεταιρισμό. Αναπληρωτής ο Χρήστος Δάρας.

Ο Γιώργος Στράτος είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Superleague.Ο 55χρονος νομικός ήταν ο μοναδικός που είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της Λίγκας και κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού εξελέγη ομόφωνα.

Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Δάρρας, πρόεδρος του Πανιωνίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Superleague ο κ. Στράτος εμφανίστηκε ενωτικός και στάθηκε στη σημασία σύνδεσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κοινωνία και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι. Χρησιμοποιώ τον πρώτο πληθυντικό γιατί αυτή η τιμή αφορά όλα την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον κ. Πανόπουλο. Αφορά τον πρόεδρό μας κ. Πιαλογλου, όλο το ΔΣ της ομάδα και όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη κι εκείνους που δεν είναι μαζί μας”, ανέφερε αρχικά.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μποροβήλο γιατί προσπάθησε πολύ και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας είναι με γνώμονες τη λογική, την πραότητα, τη χαρά αλλά και τη συνθετική ικανότητα, γιατί μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε και συνέταιροι, θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία μας και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου. Στην προσπάθεια αυτή και εσείς οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι απλώς καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι”, κατέληξε.

Η ανακοίνωση

“Ανακοινώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης κ. Γιώργος Στράτος εξελέγη ομοφώνως νέος πρόεδρος της Super League, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2016.

Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Χρήστος Δάρας”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.