ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νέος κύκλος δραστηριοτήτων ξεκινά στην ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ

Νέος κύκλος δραστηριοτήτων ξεκινά στην ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, με έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας ανά νησί προκειμένου να γίνει λεπτομερής καταγραφή ώστε να συμπεριληφθούν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ εξειδικευμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, κάνοντας πράξη τις νησιωτικές πολιτικές, που η σημερινή κυβέρνηση τις έχει «διαγράψει» από το κυβερνητικό της πρόγραμμα.

Ήδη, στην ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της ΝΔ, που συνεδρίασε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, έγινε ενημέρωση στα μέλη από τον πρόεδρο κ. Παύλο Μπακίρη σχετικά με την Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου  Μητσοτάκη στην 82η Δ.Ε.Θ.

Η καθημερινότητα και οι νησιωτικές πολιτικές, βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του προτεραιοτήτων κ. Κ. Μητσοτάκη γι’αυτό και άμεσα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η καταγραφή των προβλημάτων ανά νησί.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε κ. Παύλος Μπακίρης, σε συνεργασία με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής, έχει ήδη καταρτίσει το πλάνο δράσης για την Ρόδο που περιλαμβάνει επισκέψεις και επαφές σε όλες τις δημοτικές ενότητες ενώ ο ίδιος την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Κάλυμνο και στην Πάτμο όπου θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη και τοπικούς φορείς για την ανάδειξη των προβλημάτων. Το πλάνο περιλαμβάνει επισκέψεις της ΝΟ.Δ.Ε σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Κατά την συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, έγινε αναφορά για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε κατέστησε σαφές η ΝΔ δεν θα παραμείνει αμέτοχη, μπροστά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Σκοπός είναι, όπως είπε, να στηριχθούν οι ικανοί και οι άξιοι στους Δήμους της Δωδεκανήσου. «Η ΝΔ θα πάει ενωμένη στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Ο τόπος έχει ανάγκη άξιους και ικανούς για να πάει μπροστά και αυτούς θα στηρίξουμε» ανέφερε προς τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε ο κ. Παύλος Μπακίρης.

Ήδη καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον αλλά υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για να γίνουν οι καλύτερες επιλογές ανά Δήμο σε όλα τα  Δωδεκάνησα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.