ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νέο Περιφερειακό Ιατρείο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Νέο Περιφερειακό Ιατρείο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Στη χθεσινή τελετή για την έναρξη λειτουργίας παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Τελετή έναρξης λειτουργίας Περιφερειακού Ιατρείου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Νοεμβρίου 2016, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Το νέο Περιφερειακό Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, τις ώρες 08.00 έως 13.00, για αστυνομικούς ,εν ενεργεία και απόστρατους, πολιτικό προσωπικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Στη τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ. Νικόλαος . Παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ηλίας Μαλεβίτης, ο Τμηματάρχης των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών, Ταξίαρχος Γιώργος Πουλιανός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Αστυνομικός Διευθυντής, Μιχαήλ Σδούκος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής, Χρήστος Κονδύλης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα, Αντιπύραρχος Γεώργιος Καραμανλής.

Επίσης παρέστησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και των όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υπηρεσιών, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της Αττικής.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.