ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νένα Χρονοπούλου: Έτοιμο το βιβλίο φωτιά με τις ερωτικές ιστορίες διάσημων φίλων της!

Η Νένα Χρονοπούλου όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, το πετυχαίνει.. Και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί με πάθος στον γιο της αλλά και στον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα εργαζόταν πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ, που δεν είναι άλλο από ένα βιβλίο φωτιά που φιλοξενεί τις πικάντικες ερωτικές ιστορίες διάσημων και όχι μόνο, φίλων της.

Η Νένα θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο “Αν μιλούσε το αι2ον”, μεθαύριο στον Εrotic Art, μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το περιεχόμενό του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τι βιβλίο της λέει την αλήθεια, μιλάει για έναν πραγματικό κόσμο και περιγράφει πικάντικες ερωτικές ιστορίες που της εκμυστηρεύτηκαν φίλες και φίλοι της.

– Τελικά οι άντρες είναι βιτσιόζοι και οι γυναίκες άβουλες;
Πιστεύω, ότι κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως ερωτικά και πως βαφτίζουν τα παράλογα”θέλω” τους εμπειρία.Θεωρώ πως το “ασθενές” φύλο ζητάει από τον ερωτικό του σύντροφο άλλα πράγματα απ΄ ότι εκείνος πιστεύει ότι χρειαζόμαστε…

-Υπήρξαν στιγμές που ντραπήκατε για κάποια πράγματα που γράφατε;
Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με τις περιγραφές. Όχι δεν θα ντραπώ για τους “άντρες” ήρωες  των ιστοριών αλλά ούτε και για τις γυναίκες,που επιτέλους, βρήκαν την παληκαριά να παραδεχθούν την αλήθεια τους.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.