ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νεκρός πρόσφυγας στο Ελληνικό – Άγριες αιματηρές συγκρούσεις

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το hot spot στο Ελληνικό, μετά από άγριο καυγά μεταξύ μεταναστών, με αποτέλεσμα ένας άντρας πιθανότατα από το Αφγανιστάν να σκοτωθεί.

Ο ένας από τους τρείς αφγανούς που μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας υπέκυψε στα τραύματά του, μετά την συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/07) στο Κέντρο Φιλοξενίας Ελληνικού.

Ο Αφγανός, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ και οι άλλοι έχουν τραυματισθεί από μαχαίρια και φέρουν κτυπήματα από ρόπαλα, αλλά είναι εκτός κινδύνου. Υπάρχουν επίσης τουλάχιστον άλλοι δέκα μετανάστες που έχουν τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, εκ των οποίων αρκετοί ανήλικοι.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι έγινε κανονική σύρραξη μεταξύ Αφγανών για άγνωστη αιτία μέσα στο κέντρο του Ελληνικού, με ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο του οποίου έχει μεταβεί στο Ελληνικό, μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται προανάκριση.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.