ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νεκρός βρέθηκε στο ησυχαστήριό του ο διεθνής Έλληνας χορευτής που έγινε μοναχός

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή, μόνος και ξεχασμένος από όλους στο ησυχαστήριό του στην Πάτμο, ο διεθνής Έλληνας χορευτής και μάνατζερ καλλιτεχνών Νίκος Καραδημητρίου, γνωστός ως Νίκολσον. Το άψυχο κορμί του βρήκε η καθαρίστρια αρκετές μέρες μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα πιθανολογείται ότι πέθανε τα Χριστούγεννα περιτριγυρισμένος από τα πιστά του κατοικίδια, που ήταν και η μοναδική του συντροφιά στο ησυχαστήριο του στο νησί της Αποκάλυψης, όπως αναφέρει το romfea.gr.

«Τον βρήκε πεθαμένο η καθαρίστρια του ησυχαστηρίου τα Χριστούγεννα. Το κορμάκι του κρεμόταν μισό στο πάτωμα και μισό στο κρεβάτι. Εδώ και χρόνια τού είχαν κόψει το ένα πόδι λόγω σακχάρου.» είπε σε καθημερινή εφημερίδα η πολαγαπημένη του φίλη και παλιά ντίβα του χορού Άννυ Φραγκούλη.

«Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με το πόδι του και τις εξετάσεις. Η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε» ανέφερε στην εφημερίδα μοναχός από το μοναστήρι της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Καραδημητρίου είχε μονάσει στο ησυχαστήριό του στο Ιερό Κάθισμα μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην περιοχή καλαμωτή της Πάτμου. Στο παρελθόν είχε λάμψει ακόμα και σε διεθνείς παραγωγές, όπως στη θρυλική ταινία «Αντώνιος και Κλεοπάτρα».

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.