ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νεκρός από ατύχημα ο μικρός Μπεν υποστηρίζουν επισήμως οι Βρετανοί ερευνητές

Ο μικρός Μπεν Νιντχαμ «πιθανότατα» σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε, το 1991, στην Κω, ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών από πλευράς της βρετανικής αστυνομίας.

Ο Μπεν, ο οποίος καταγόταν από το Σέφιλντ, ήταν 21 μηνών όταν η οικογένειά του έχασε τα ίχνη του.  Η έρευνα σε δύο τοποθεσίες στην Κω έφερε στο προσκήνιο νέα στοιχεία που υποδεικνύουν ότι ο Μπεν πιθανόν να έχασε τη ζωή του από εκσκαφέα.

Ο επιθεωρητής Τζον Κάζινς, από την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ, επικεφαλής της έρευνας, ανέφερε ότι στο πλαίσιό της, τους τελευταίους 19 μήνες, «πολλές θεωρίες σχετικά με το τι συνέβη στον Μπεν αποκλείστηκαν, ενώ κυκλοφορούσαν στο προσκήνιο για περίπου 20 χρόνια. Η ομάδα μου και εγώ εξακριβώσαμε ότι μεγάλος εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για να καθαριστεί η περιοχή πίσω από την αγροτική οικία που ανακαίνιζε η οικογένεια Νίντχαμ, στις 24 Ιουλίου 1991» και συμπλήρωσε: «Είναι πλέον επαγγελματική μου πεποίθηση ότι ο Μπεν έχασε τη ζωή του σε ατύχημα κοντά στην αγροτική οικία όπου τον είδαν για τελευταία φορά να παίζει».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.