ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΟΚ: Νεκρή 35χρονη celebrity! Στραγγαλίστηκε πάνω σε ερωτικό παιχνίδι! (Photos)

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της από στραγγαλισμό, πιθανότατα τη στιγμή ενός σεξουαλικού παιχνιδιού!

Ήταν το περασμένο Σάββατο όταν η αμερικάνικη showbiz βυθίστηκε στο πένθος καθώς βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, η Άσλεϊ Όλσεν, στη Φλωρεντία, όπου μετακόμισε πριν λίγα χρόνια. Το άψυχο σώμα της βρήκε ο σύντροφός της, ο οποίος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 35χρονη έχασε τη ζωή της από ασφυξία, πιθανότατα από σκοινί ή καλώδιο, ενώ τίποτα δεν έγινε χωρίς τη θέλησή της!Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η Άσλεϊ ξεψύχησε όταν ο παρτενέρ της προσπάθησε να της προκαλέσει ερωτική ασφυξία, ένα επικίνδυνο σεξουαλικό παιχνίδι, το οποίο πιστεύεται ότι αυξάνει την ηδονή, καθώς μειώνει τον εφοδιασμό του εγκεφάλου με οξυγόνο τη στιγμή της σεξουαλικής διέγερσης, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Καταγραφή40 Καταγραφή42

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο«Όταν ο δολοφόνος έσφιξε το καλώδιο στο λαιμό της, η Άσλεϊ δεν προσπάθησε με τα χέρια της να το χαλαρώσει. Σε ανάλογες υποθέσεις στραγγαλισμού, στο λαιμό παραμένουν τα ίχνη από τα νύχια του θύματος που τραυματίζεται στην προσπάθεια να αναπνεύσει», τα οποία όλα γράφονται αναλυτικά στην εφημερίδα  «Corriere della Sera».

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τα περί σεξουαλικού στραγγαλισμού, ενώ σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για το δολοφόνο, τον οποίο η 35χρονη φαίνεται πως γνώριζε, αφού στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

 sportdog.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.