ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νέα τεχνολογία κάνει εφικτή την εξάλειψη του Home button στα iPhone

Η πιθανότητα η Apple να ενσωματώσει το Home button στην οθόνη γίνεται ολοένα και πιο πιθανή. Πρόσφατα, η εταιρεία Sonovation ανακοίνωσε ότι μια τεχνολογία που ανέπτυξε επιτρέπει την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα από Gorilla Glass.

H ΤΝW αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανέπτυξε μια τεχνολογία υπερήχων που μπορούν να σκανάρουν 3D δακτυλικά αποτυπώματα κάτω από την επιφάνεια Gorilla Glass που μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί και η Apple για τα κινητά της. Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Αν και δεν έχουμε στην κατοχή μας αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα δουλεύει, η Sonovation υποστηρίζει ότι οι αισθητήρες της “είναι ικανοί να αναγνωρίζουν δακτυλικά αποτυπώματα και μάλιστα χωρίς να χάνει σε εγκυρότητα αν τα δάχτυλα είναι βρεγμένα ή όχι τόσο καθαρά”».

Αν και δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να συνδέει τη συγκεκριμένη εταιρεία με την Apple, αποτελεί ακόμα πιο προφανής απόδειξη ότι η τεχνολογία για την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου είναι ήδη υπαρκτή.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αναμένουμε να δούμε την εγκατάλειψη του Home button στο επερχόμενο iPhone του Σεπτεμβρίου παρόλο που γίνεται πολύ λόγος για χρήση της τεχνολογίας Force Touch.

Πηγή: appleworldhellas.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.