ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νατάσα Βενετοκλή: Προσβάλει τον εαυτό του ο κ. Καρίκης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΤΑΣΑΣ ΒΕΝΕΤΟΚΛΗ

Προσβάλει τον εαυτό του ο κ. Καρίκης

Προσβάλει τον εαυτό του ο κ. Καρίκης

Ο κ. Καρίκης συνεχίζει να προσβάλει με την στάση του και τις δηλώσεις του τον κόσμο που τόσα χρόνια τον στήριξε και τον τίμησε. Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτός  που τον ανέδειξε! Και ναι, τον ίδιο  κόσμο  δίχασε όταν πεισματικά επέμεινε να κατέβει με δική του παράταξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Κύριε Καρίκη δεν λάβατε  το 46,79 % όπως λέτε στις δημοτικές εκλογές, αλλά τα μισά: 23,33 %. Διπλασιάστηκε  η δύναμη της παράταξης φτάνοντας στο 46,79% στον δεύτερο γύρο, που με τόση περηφάνια επικαλείστε, χάρη στη συστράτευση όλων μας δίπλα σας. Γιατί κ. Καρίκη  κάποιοι επιμένουμε να μαχόμαστε για την ιδεολογία μας ενώ κάποιοι μόνο για τον εαυτό τους!!

Και θα ήθελα να ξέρω τελικά. Ποιος είναι αυτός που «χαρίζει» τον δήμο;  το στέλεχος που σταθερά στηρίζει τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος ; ή αυτός που κάνει τις επιλογές του κοιτάζοντας ΜΟΝΟ  την προσωπική του εξέλιξη;

Εμείς κύριε Καρίκη σε κάθε αγώνα της Νέας Δημοκρατίας ήμασταν σταθερά εκεί, γιατί πιστεύουμε στην φιλελεύθερη παράταξη μας, τις αρχές και αξίες που μας διέπουν δεκαετίες τώρα. Συνεχίζουμε τον αγώνα από το ίδιο μετερίζι χωρίς «πήγαινε-έλα» και τώρα έρχεστε εσείς και κατηγορείτε  τα στελέχη που παραμένουν πάντα πιστοί στρατιώτες;  Από πού αντλείτε αυτό το δικαίωμα;

Κύριε Καρίκη, θα πρέπει να θυμάστε πως ο κόσμος που τώρα προσβάλετε με τις δηλώσεις σας και προκαλείτε με τα καμώματα σας, είναι ο κόσμος που στάθηκε στο πλευρό σας

Την 20η Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός λαός γυρνάει την πλάτη στο παρασκήνιο, στο ψέμα και στον λαϊκισμό που εσείς και το κόμμα σας εκπροσωπείτε.

Την 20η Σεπτέμβρη, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ.

Σε προσωπικό δε επίπεδο, τα απαράδεκτα ψεύδη που ισχυρίζεστε προσπαθώντας να με πλήξετε επαγγελματικά επικαλούμενος αναληθή στοιχεία είναι προφανώς γιατί ψάχνετε τρόπους να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να αποποιηθείτε για άλλη μία φορά τις ευθύνες σας.

Ψάχνετε τρόπους να βρίσκεται στην δημοσιότητα κάνοντας προσωπικές επιθέσεις γιατί απλά δεν διαθέτετε πολιτικό λόγο. Όμως δεν θα σας κάνω άλλο αυτή τη χάρη.

Κύριε Καρίκη, να ξέρετε πως ο κόσμος  την 20η Σεπτεμβρίου θα σας έχει μία έκπληξη. Αυτή τη φορά σας κατάλαβε και θα σας γυρίσει την πλάτη!

Νατάσα Βενετοκλή

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.