ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NASA: Αντί για νέους πλανήτες «ανακάλυψε» γυναικεία οπίσθια!

… Στο λογαριασμό της στο Twitter – Γιατί η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από όσους την ακολουθούν στο Twitter

Όποιοι ακολουθούν την NASA στο Twitter είναι συνήθως χρήστες που ενδιαφέρονται για το διάστημα και την ανακάλυψη νέων πλανητών.

Όμως, την Τετάρτη οι χρήστες του Twitter έπαθαν σοκ όταν στον λογαριασμό της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας για τον πλανήτη Κέπλερ 22, αντί για διαστημικά νέα, είδαν μια φωτογραφία με γυναικεία οπίσθια και με ένα σέξι κόκκινο δαντελένιο εσώρουχο!

Τι είχε συμβεί, μήπως κάποιος υπάλληλος μπέρδεψε φωτογραφίες της προσωπικής του συλλογής με τις φωτογραφίες της διαστημικής υπηρεσίας; Πάντως, οι χρήστες είδαν την χιουμοριστική πλευρά του θέματος και τα tweets τους ήταν ανάλογα.

«Είναι η φωτογραφία από την τελευταία ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη;», διερωτάται ένας χρήστης και κάποιος άλλος αναφέρει: «Αυτός σίγουρα δεν είναι ο Ουρανός».

Η NASA ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες και δήλωσε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ότι χάκερς μπήκαν προσωρινά για να κάνουν φάρσα με την επίμαχη φωτογραφία,«έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε νέες ανακαλύψεις πλανητών», έγραφε η σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.