ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Νάντια Μπουλέ: «Όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκα να δανειστώ…»

 Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» και εκεί μίλησε για το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, αλλά και πως αντιμετώπισε τα capital controls αλλά και ότι γινόταν στην Ελλάδα ενώ ήταν μακριά.

«Είχα πρόβλημα με τα λεφτά γιατί κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καθόλου κάρτες. Εγώ δανείστηκα από συγγενείς μου. Έχω συγγενείς στη Νέα Υόρκη και με σώσανε πραγματικά γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» είπε η Νάντια Μπουλέ.

Όσο για το γεγονός ότι ήταν μακριά εκείνη την περίοδο: «Με έπιαναν κάτι κρίσεις τρελές στα τηλέφωνα. Έκλαιγα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα. Γιατί μου λέγαν οι φίλοι μου από την Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε λεφτά, στα ΑΤΜ έχει ουρά. Στα capital controls μίλαγα με τους γονείς μου μου έλεγε η μαμά μου έχω 50 ευρώ δεν μπορώ να πάω στην τράπεζα να βγάλω τίποτα.»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμα στο ξέσπασμα που είχε πριν από λίγους μήνες σχετικά με δημοσιεύματα για εκείνη:

«Ο μόνος λόγος που απάντησα και ήταν η πρώτη φορά που απάντησα ήταν γιατί δεν αφορούσε μόνο εμένα αυτό το σχόλιο. Θεώρησα ότι αφορούσε τις γυναίκες στο σύνολο τους, σε σχέση με το πως αντιμετωπίζονται, με μια σκληρότητα απάνθρωπη κατά τη γνώμη μου σε σχέση με την εικόνα και σε σχέση με το πως «πρέπει» να δείχνουν.

Ζητούνται πάρα πολλά πράγματα από τις γυναίκες σε αυτή τη δύσκολη κοινωνία που ζούμε και όταν έγινε αυτό το σχόλιο για εμένα με πείραξε για δύο πράγματα: Πρώτον γιατί θεώρησα ότι αφορά όλες τις υπόλοιπες γυναίκες όπως είπα και δεύτερον γιατί συνδέθηκε με το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο δεν έκανα τηλεόραση, ότι έχω κατάθλιψη που δεν κάνω τηλεόραση και για αυτό πήρα κιλά και μου «γύρισε το μάτι».

Κάποιοι είπαν πως δεν έπρεπε να απαντήσω με φωτογραφία που έδειχνε ότι το σώμα μου είναι πιο προσεγμένο. Ο μόνος λόγος που το έκανα είναι γιατί τη φωτογραφία θα την ανέβαζα όποια και αν ήταν τα κιλά μου.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.