ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Να γιατί δεν πρέπει να πολτοποιείτε την τομάτα στo multi – Πως να κόψετε μια τομάτα με μαχαίρι σε κύβους

Αν συνηθίζετε να πολτοποιείτε την τομάτα στο multi για να την βάλετε στην σάλτσα, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι μαζί με αυτή διαλύονται και οι σπόροι της. Τι σημαίνει αυτό; Δείτε παρακάτω.
Όταν οι σ πόροι διαλύονται και μαγειρεύονται, τότε το αποτέλεσμα είναι το φαγητό μας να πικρίσει. Μπορείτε να κόβετε την τομάτα σε μικρούς κύβους με το μαχαίρι και να την χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο στις σάλτσες σας.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο για το πως να κόψετε μια τομάτα με μαχαίρι σε κύβους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.