ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Να, γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουμε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

Να, γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουμε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε. Και τώρα τι κάνετε; Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη; Όχι ,όχι, όχι!
Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!
Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο». Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!
Ομάδα neadiatrofis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.