ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πολεμική ατμόσφαιρα: Το μυστικό χτύπημα του Πούτιν στις ΗΠΑ που προκάλεσε σοκ!

Ποιο το μυστικό χτύπημα του Πούτιν στις ΗΠΑ; Πώς δορυφόρος της Ρωσίας προκάλεσε πανικό;

Ο ρωσικός δορυφόρος «Λουτς» πλησίασε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, τον αμερικανικό στρατιωτικό δορυφόρο Intelsat.

Το Πεντάγωνο ανέφερε χαρακτηριστικά πως έγινε προσέγγιση ρωσικού «δορυφόρου-δολοφόνου».

Πονοκέφαλο προκάλεσε στις ΗΠΑ η κίνηση που πραγματοποίησε ο ρωσικός δορυφόρος, βρίσκοντας απροετοίμαστους τους Αμερικανούς.

Πραγματοποιήθηκαν μάλιστα, μυστικές συνεδριάσεις.

Οι Αμερικανοί ειδικοί επιστήμονες και το Πεντάγωνο φοβούνται την διενέργεια «ηλεκτρονικής επίθεσης», την αδρανοποίηση του αμερικανικού δορυφόρου ή ακόμη την υποκλοπή των εκατομμυρίων μυστικών δεδομένων που είναι «φορτωμένα» στον συγκεκριμένο δορυφόρο.

Μια πιθανή υποκλοπή θα μπορούσε να «τινάξει στο αέρα» το αμυντικό ηλεκτρονικό σύστημα των ΗΠΑ και ολόκληρης της δύσης.

Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως παρά το γεγονός ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις από την πλευρά της Ρωσίας, η Μόσχα δεν έχει απαντήσει.

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το καλοκαίρι του 2015 κλήθηκε να σχολιάσει τις «ανησυχίες» της Δύσης για τους δορυφόρους «Cosmos-2504», δηλώνοντας ότι «δεν σχολιάζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας».

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς εκτελεί ο δορυφόρος της Ρωσίας. Αναλυτές ωστόσο εκτιμούν ότι η τεχνολογία προσέγγισης σε τροχιά θα μπορούσε να έχει προφανώς στρατιωτικές χρήσεις.

fimes.gr

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.