ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Γιατί ο ντεκαφεϊνέ είναι επικίνδυνος για την υγεία σας

Το μυστικό συστατικό που θα κάνει τον καφέ σου καλύτερο

Όσοι πίνετε γαλλικό καφέ θα ενθουσιαστείτε με τη συμβουλή . Αν θέλετε να αποφύγετε τις έξτρα θερμίδες τότε αυτό το κόλπο θα σας ενθουσιάσει.

Ο στόχος είναι να μειώσετε την ποσότητα ζάχαρης που θα βάλετε στον καφέ και άρα να περιορίσετε τις θερμίδες. Πως; Βάζοντας στον καφέ μια μικρή πρέζα αλάτι. Ελάχιστο όμως.
Αυτό θα περιορίσει την πικρίλα του καφέ και άρα θα χρειαστείτε λιγότερη ζάχαρη. Μπορείτε να το βάλετε πριν ρίξετε το ζεστό νερό, ή αφού έχετε φτιάξει τον καφέ, διαλύοντάς το μέσα στο φλιτζάνι. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε πρόσβλημα με το αλάτι.

newsbomb.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.