ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρούσκο: Τραγωδία για τους Ματθαίους!

Μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξουν όλα στο Μπρούσκο. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου έχει υποσχεθεί μεγάλες εκπλήξεις για τον 30 κύκλο και οι εξελίξεις μας το επιβεβαιώνουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, στα επόμενα επεισόδια ένα ατύχημα που λαμβάνει χώρα στους στάβλους της οικογένειας Ματθαίου γίνεται αφορμή για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα ανάμεσα στους ήρωες. 

Όλα αρχίζουν όταν η Μαρίνα, η πρωτότοκη κόρη του Νεκτάριου και της Δήμητρας, επιθυμεί να ιππεύσει ένα άλογο το οποίο όμως δεν είναι το δικό της, τον Πύρρο. Η Δήμητρα, γνωρίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί κάτι τέτοιο, είναι απόλυτα αρνητική στην επιθυμία της κόρης της. Ωστόσο, η μικρή βάζει μπροστά το πείσμα της και κόντρα στη μητέρα της, χωρίς κανείς να την αντιληφθεί, πηγαίνει στους στάβλους, με σκοπό να ανε΄βει στο άλογο και να το ιππεύσει. Εκείνο είναι ατίθασο και νευρικό. Η Μαρίνα δεν μπορεί να το τιθασεύσει και τρομάζει. Το ζώο ρίχνει κάτω το μικρό κορίτσι με πολλή δύναμη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Ύστερα από λίγο μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Αυτό το γεγονός θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων, καθώς οι χαρακτήρες της σειράς επηρεάζονται ανεπανόρθωτα. Η τράπουλα ξαναμοιράζεται και όλοι επαναπροσδιορίζουν τη ζωή τους.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.