ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μπουνιές, κλωτσιές και όλα όσα είπε ο Σώρρας στην «Αυτοψία» του Σρόιτερ (vid)

Ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε το δικό του μοναδικό σόου στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο επίδοξος… ευεργέτης της Ελλάδας μπορεί να μην έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση για το αν έχει τα λεφτά που ισχυρίζεται ότι έχει αλλά πρόσφερε μεγάλες στιγμές γέλιου με τις ατάκες του.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ενημέρωσε τον δημοσιογράφο για τις τρεις μηνύσεις που θα κάνει και θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα λεγόμενά του έκανε λόγο για κλωτσιές,  φορτώματα» και άλλα ωραία…

Στην ερώτηση ή καλύτερα στις ερωτήσεις για τα οικονομικά του στοιχεία ο κ. Σώρρας άρχισε να κουνάει νευρικά το πόδι του κααι να εκτοξεύει απειλές:  «Δεν υπάρχει πόθεν έσχες. Πλάκα σου κάνουν. Ό,τι γουστάρω δηλώνω. Ένα ΦΕΚ θα βγάλω όταν γίνω πολιτικός και θα καλύψω τα πάντα». Τα 600 δισ. είναι στην διάθεση της Ελληνικής Δημοκρατίας.  Εάν πάμε στο ατομικό κομμάτι (σ.σ. ο δημοσιογράφος του ζήτησε χαριτολογώντας χρήματα) χαστούκια θα σου δώσω. Κλωτσιές επίσης. Να πας να τα βρεις αυτά που θες για την πάρτη σου. Ότι κάνω θα είναι συλλογικό και όχι ατομικό. Είναι μία διαθήκη αυτά τα λεφτά. Αλλά γιατί δεν πάτε να τα πάρετε;. Ούτε θα μάθετε πόσα δηλώνω ούτε τίποτα. Δεν απαντάω σε εγκάθετους γελοίους χωρίς αποδείξεις».

Αντικρίζοντας την φορολογική του δήλωση που του έδειξε ο κ. Σρόιτερ… ξέφυγε  «όποιος έβγαλε αυτό το χαρτί είναι εγκάθετος και έχει προβλήματα ψυχολογικά και προβλήματα στην οικογένειά του. Έχει και πρόβλημα φύλου επίσης, δεν ξέρει τι είναι. Αν εσύ είσαι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα για την δήλωση μου θα σου κάνω μήνυση. Εσένα προσωπικά (σ.σ. να και η μήνυση)».

Ξεκινώντας στην εκπομπή και σε μία δόση αυτοκριτικής που μάλλον δεν την κατάλαβε τόνισε:  «Η διαφήμιση που έχετε κάνει σε μένα είναι ότι είμαι ένας μεγάλος απατεώνας. Ό,τι και να πω θα πείτε ότι είναι ψέματα. Έχω ένα συγκεκριμένο έργο… Είμαι πολύ μυστήριο και περίεργο παιδί».

Μιλώντας για το βίντεο με τον συνεργάτη του ο οποίος ανέφερε την…  εξωγήινη πηγή προέλευσης των χρημάτων του είπε: «το βίντεο που αναφέρεστε είναι ψέμα. Όποιος ζει πάνω στη γη είναι εξωγήινος, όποιος ζει μέσα στη γη είναι εσωγήινος. Είχα συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο ήταν ο Ομπάμα. Αυτά που λέγονται ότι πούλησα τεχνολογία στον Ομπάμα όμως είναι ξεφτιλισμένες γελοιότητες. Αυτοί που αναπαράγουν την γελοιότητα είναι και οι ίδιοι γελοίοι».

Στην συνέχεια τα έβαλε και με το ποδόσφαιρο «η παγκόσμια θρησκεία των Εβραίων είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί γίνεται ένας παγκόσμιος διαγωνισμός διαίρεσης. Έτσι όπως αυτοί μας χώρισαν με τις θρησκείες, τώρα μας χωρίζουν με τα χρώματα. Ζούμε μαζί τους άρα πρέπει να τους αφήσουμε να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους τι έχουν κάνει».

Και επειδή είχε περάσει πολύ ώρα χωρίς μήνυση ναι και η δεύτερη: «Τον Σώρρα δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Ότι και να με ρωτάτε δεν ακυρώνεται. Δεσμεύομαι στην κάμερα πως επειδή είπες ότι είναι συνεταίρος μου αυτός που λέει ότι του χρωστάω λεφτά θα σου κάνω μήνυση».Και στο… καπάκι η τρίτη που προήλθε μετα από ερώτηση για την υπόθεση της δολοφονία της παιδοψυχιάτρου «εάν λες ότι ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου μίλησε με έμενα θα φας και άλλη μήνυση. Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον δολοφόνο».

Και επειδή ο Αντώνης Σρόιτερ είχε μαζέψει πολλές έκανε το λάθος να του πει «θα φύγω φορτωμένος σήμερα» και η  απάντηση δεν είχε καθόλου χιούμορ: «Θα έχεις φορτώματα μικρέ και γέλα όσο θες».

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.