ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαλαρίνα extra large -Η 30χρονη στρουμπουλή Τεξανή που έσπασε όλα τα στερεότυπα [εικόνες]

H Ηλιάνα Βέρα, η στρουμπουλή 30χρονη από το Τέξας γνωστή και ως «Frostine Shake» κατάφερε να σπάσει όλα τα στερεότυπα γύρω από το κλασσικό μπαλέτο.

Αν και αγαπούσε τον χορό δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει ένας επαγγελματίας του χώρου.

«Ξεκίνησα μαθήματα μπαλέτου στα επτά μου χρόνια και συνέχισα μέχρι τα δεκαεπτά» δηλώνει ίδια και συμπληρώνει: «Στην εφηβεία, σταμάτησα το μπαλέτο, λόγω της πίεσης που δεχόμουν για να είμαι αδύνατη. Απλά δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των εκπαιδευτών μου και πραγματικά δεν ήθελα να το κάνω».

Χρόνια μετά η Frostine ανακάλυψε το burlesque show και αφιερώθηκε σε αυτό.  

«Άρχισα να εξερευνώ διάφορα είδη χορού, που μου έδιναν την ευκαιρία να εκφραστώ με έναν θετικό τρόπο για το σώμα μου. Το burlesque συνδυάζει την αγάπη μου για την μόδα, την τέχνη, το χορό και την μουσική. Μπορώ να ενσωματώσω κινήσεις του μπαλέτου σε αυτό. Μερικοί από τους παιδικούς μου φίλους έχουν γίνει δάσκαλοι μπαλέτου, οπότε με την βοήθειά τους, ξαναβρήκα το ρυθμό μου. Μου αρέσει η δομή και η πειθαρχία που χρειάζεται το μπαλέτο. Απολαμβάνω τις πόζες, τις κινήσεις των χεριών και τη χάρη που έχει το μπαλέτο. Αισθάνομαι κομψή και δυνατή» δηλώνει.  

Πηγή: The Telegraph

Πηγή φωτογραφιών: instagram

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.