ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
ΜΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΛΕΜΟΝΙ

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε

Υλικά

  • 250 γραμμάρια μασκαρπόνε
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light
  • 80 γραμμάρια άχνη
  • Μερικά μπισκότα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Γεμίζουμε σε μπολάκια και  αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.