ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Motocross: Άτυχος ο Σταμάτης Λυρίου

Ο τραυματισμός του Σταμάτη Λυρίου στην εκκίνηση του 2ου Σκέλους της κατηγορίας ΟΡΕΝ ήταν το γεγονός που επισκίασε το αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας.
Ο Σταμάτης Λυρίου ήταν ένας από τους τέσσερις οδηγούς που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα που έγινε στην εκκίνηση του 2ου σκέλους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο Σταμάτης διακομίστηκε μαζί με τον συναθλητή του Γιώργο Καριώτη στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, όπου θα πρέπει να παραμείνει για προληπτικούς λόγους 48 ώρες, οι άλλοι δύο οδηγοί που συμμετείχαν στην καραμπόλα ευτυχώς δεν είχαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Στο πλευρό του βρέθηκε αμέσως ο γιος του Νίκος καθώς και όλοι οι οδηγοί από τα Δωδεκάνησα που έπαιρναν μέρος στον αγώνα.
Ο ΙΚΑΡΟΣ εύχεται Περαστικά στον Σταμάτη και να επιστρέψει στις πίστες γερός και δυνατός.
Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε:
Στην κατηγορία ΜΧ2Τ τον Φραγκίσκο Ζούνη να παίρνει την πρωτιά και στα δύο σκέλη.
Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου στο 1ο σκέλος πήρε την 5η θέση έχοντας να αντιμετωπίσει και τον πονόδοντο εκτός από τους υπόλοιπους οδηγούς. Στο δεύτερο σκέλος ο Νίκος δεν πήρε μέρος γιατί έτρεξε στο πλευρό του πατέρα του. Στην ίδια κατηγορία ο Φραγκίσκος Ζούνης πήρε την 9η και την 8η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη.
Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς πήρε την 7η και την 5η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη. Να αναφέρουμε ότι στις πρώτες θέσεις υπήρχαν 2 οδηγοί από το το εξωτερικό (Σουηδία και Βουλγαρία) οι οποίοι δεν βαθμολογούνται.
Τέλος στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Σταμάτης Λυρίου πήρε την πρώτη θέση στο σκέλος που έγινε το Σαββάτο ενώ ο Φίλιππας Γιακουμάκης πήρε την 4η και 9η θέση στα δύο σκέλη.
Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:
ΑΛΕΤΡΑΣ Παναγιώτης #101
Κατηγορία MX2T, ΚΤΜ SX 150
με χορηγούς τους: ALETRAS GAMES, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, ΚΤΜ SXF 350
με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES
ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, YAMAHA YZ 125
με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161
Κατηγορία MX2, YAMAHA YZF 250
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, BIG BALLS MX, RODOS SPEEDLINE, BLUE STAR FERRIES, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ,HPRINT.GR, ΡΟΛΟΓΙΑ ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, LYRIOU MOTO SHOP
ΛΥΡΙΟΥ Σταμάτης #2
Κατηγορία ΟΡΕΝ, YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, BLUE STAR FERRIES, MB RACING.GR, RODOS SPEEDLINE, ΡΟΛΟΓΙΑ ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LYRIOU MOTO SHOP
ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91
Κατηγορία MX1, YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”
allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.