ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάκη Ρουβά στον Μίκη Θεοδωράκη μετά τη συναυλία!(PHOTO)

Ένα συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Σάκης Ρουβάς….
Ο καλλιτέχνης θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τους χιλιάδες ανθρώπων που έσπευσαν να τον απολαύσουν και φυσικά και τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη που τον εμπιστεύτηκε. Ο Σάκης έγραψε χαρακτηριστικά:
«Σήμερα βίωσα μια κορυφαία στιγμή στην καλλιτεχνική μου πορεία!

Ευχαριστώ πολύ τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και μας στήριξε με την παρουσία του. Είμαι συγκινημένος με την αποδοχή και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ερμηνεύσω το Άξιον Εστί! Μόνο ταπεινός μπορεί να είναι κανείς μπροστά στο μεγαλειώδες μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη! Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, που η αθάνατη μουσική του είναι ένα οικουμενικό σύμβολο της συλλογικής μνήμης του Ελληνισμού! Η σημερινή συναυλία είναι ένα δώρο εκείνου προς εμάς.

Τον ευχαριστώ! Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, το Δήμο της Νέας Σμύρνης, το Βαγγέλη Χατζατουριάν και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα και το χειροκρότημα που δέχτηκα δικαίωσε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!».
 

gossip-tv.gr

tsekouratoi.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.