ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα

Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα

Μικρό μέγεθος και έντονη γεύση

Υλικά για 4-6 άτομα

– 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε λεπτές φέτες

– 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες

– 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

– 6 αυγά χτυπημένα

– 1/2 κούπα γάλα

– Αλάτι και πιπέρι

– 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στο αερόθερμο. Τοποθετείτε 12 χάρτινα φορμάκια σε φόρμα με 12 θέσεις cupcakes.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  3. Στη συνέχεια, βάζετε από 2 κουταλιές του γλυκού με το μείγμα από τα σπαράγγια στις 12 θέσεις για cupcakes.
  4. Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά μαζί με το γάλα και το πέστο πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
  5. Έπειτα συμπληρώνετε με την ομελέτα πάνω από τα σπαράγγια και βάζετε ψήσιμο για 15 – 20 λεπτά. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.

Newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.