ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Μην ξεχνάτε το παιδί μου»: Συγκλονιστικές μαντινάδες από τον πατέρα της 4χρονης Μελίνας

Δύο εικόνες: Το δράμα της οικογένειας και η αναλγησία του κράτους! – Μετά από καθυστέρηση 5 μηνών θα ελεγχθεί ο βαρύς φάκελος της κυρίας Πολάκη

Ο χρόνος περνά αλλά ο πόνος δυναμώνει για την οικογένεια της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη που “έσβησε” μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Η απουσία της μικρής Μελίνας είναι πιο έντονη από ποτέ, με τον πατέρα της Μάνο Παρασχάκη να ζητά από τους γνωστούς και άγνωστους φίλους της οικογένειας να μην ξεχάσουν το 4χρονο αγγελούδι που χάθηκε τόσο άδικα.

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o ίδιος αναρτά φωτογραφίες της μικρής αφιερώνοντάς της συγκλονιστικές μαντινάδες που μαρτυρούν το μέγεθος του πόνου που έχει προκαλέσει η απώλεια της.

“Όφου αμυγδαλωμάτα μου, να ξερες πως μου λείπεις, και κολυμπώ καθημερνώς στις θάλασσες της λύπης”

“Θε μου βαριά με δίκασες, θε μου και είναι κρίμα, λιώνω και γω, λιώνει κι αυτή κλεισμένη μεσ’ στο μνήμα”

Πηγή: www.cretalive.gr

Οσον αφορά την αναισθησιολόγο ξαδέρφη του κ. Πολάκη, ο «βαρύς» φάκελός της –που περιλαμβάνει κλοπή οπιούχων φαρμάκων και ενδεχόμενη εξάρτηση από οπιούχα σκευάσματα – θα ανοιχθεί την ερχόμενη Τρίτη από τα μέλη του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ στο υπουργείο Υγείας κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους, και με το θέμα της αναισθησιολόγου Πολάκη να μπαίνει εκτός ημερήσιας διάταξης.

Φυσικά δεν είναι καθόλου ασήμαντο το εξής: το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στο ισόγειο του κτηρίου της οδού Αριστοτέλους. Στον 1ο όροφο θα βρίσκεται ο πολιτικός προϊστάμενος του Πειθαρχικού, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και εξάδελφος της Πολάκη, κ. Παύλος Πολάκη – «αδελφός» όπως χαρακτηρίζει επανειλημμένα η πρώτη του εξαδέλφη και στα social media…
 
Η πρωτοφανής υπόθεση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη από τον περασμένο Μάιο η γιατρός που νάρκωσε το άτυχο παιδί δεν στάθηκε ικανή να την απομακρύνει από τα χειρουργεία του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου ασκούσε τα καθήκοντα της επιμελήτριας αναισθησιολογίας από το 2014. (Δείτε εδώ)

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.