ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Cara Delevingne γuμνή μιλάει για την μάχη της με την κατάθλιψη

Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire έδωσε Cara Delevingne στην οποία μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια. Η συνέντευξη συνοδεύτηκε από μια αποκαλυπτική, ασπρόμαυρη φωτογράφηση με την 23χρονη ηθοποιός να φωτογραφίζεται γυμνή.

«Στα 16 μου άρχισα να αντιμετωπίζω την κατάθλιψη. Στην αρχή της εφηβείας μου οι ορμονικές διαταραχές μου με οδήγησαν σε νευρικούς κλονισμούς. Είχα αυτοκτονικές σκέψεις. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πώς θα πεθάνω. Αισθανόμουν ενοχές για αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να υπάρχω πια, ήθελα κάθε μόριο του σώματος μου να εξαϋλωθεί» εξομολογείται στο περιοδικό.

cara2

Η Βρετανίδα έχει αναφέρει άλλωστε και στο παρελθόν πως δεν ήθελε να λάβει θεραπεία με φάρμακα. «Σιχαίνομαι τα φάρμακα. Είναι πολύ εύκολο να εθιστείς σε αυτά», δηλώνει στο Esquire.

«Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι να αγκαλιάσει ο καθένας την “παράξενη” πλευρά του, να αποδεχθεί τον εαυτό του. Και να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Εγώ έγινα μοντέλο χωρίς να το θέλω, ποτέ δεν το ήθελα. Το έβλεπα σαν δουλειά και μόνο. Δεν ήταν το πάθος μου”, λέει η Delevingne. “Δεν είμαι σύμβολο του σεξ, είμαι μια παράξενη, αδέξια κοπέλα. Υπάρχουν άλλες κοπέλες που είναι όμορφες συνέχεια, ό,τι κι αν κάνουν, όχι σαν εμένα» καταλήγει στο περιοδικό.

cara

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.