ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μίκα Ιατρίδη: «Οι μόνοι που πιστεύουν τα ψέματα του κ. Τσίπρα είναι ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του»

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Με την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος ψεμάτων, για να ξεκινήσει ένας καινούριος.

 

Αμετανόητοι, ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του, εξακολουθούν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

 

Γιατί, καλύτερες ημέρες ασφαλώς και δεν μπορούν να έρθουν μέσω των μειώσεων των συντάξεων.

 

Γιατί, καλύτερες ημέρες δεν μπορούν να έρθουν μέσω της αφαίμαξης των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων.

 

Γιατί, καλύτερες ημέρες δεν μπορούν να έρθουν όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτίθεται στην επιχειρηματικότητα.

 

Γιατί, καλύτερες ημέρες δεν μπορούν να έρθουν όταν «η πρώτη φορά Αριστερά» επιφυλάσσει ακόμα βαρύτερους έμμεσους φόρους σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες.

 

Όμως, η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αποδεικνύει ότι ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να μην λέει την αλήθεια, εξακολουθεί, δυστυχώς, να κοροϊδεύει κατά πρόσωπο, τους Έλληνες πολίτες.

 

Ίσως γιατί, προστατευμένος και φυλαγμένος από τις αστυνομικές κλούβες που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, δεν μπορεί, και ίσως να μην θέλει, να δει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της».

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.