ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μίκα Ιατρίδη: «Ο τουρισμός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στις … διαπραγματευτικές ικανότητες της κυβέρνησης»

 Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στις αεροπορικές μεταφορές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία, κατά τα άλλα, θα έσκιζε τα μνημόνια και θα οδηγούσε τη χώρα στην ανάπτυξη, καταφέρνει με την ανύπαρκτη πολιτική της να οδηγήσει το βασικό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τον τουρισμό, σε αδιέξοδο και μαρασμό.

Αντί να διαπραγματευθεί με τους δανειστές μια νέα φορολογική πολιτική, όπως είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα και με ευχολόγια προσπαθεί να πείσει όσους ζουν από τον τουρισμό ότι … αγωνίζεται.

Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Υψηλοί φόροι και προτάσεις για ακόμα περισσότερους φόρους στο τουριστικό μας προϊόν οδηγεί στα αποτελέσματα που βλέπουμε όλοι μας.

Οδηγεί, ταυτόχρονα, στην πρόωρη αποχώρηση ξένων εταιρειών και θέτει σε κίνδυνο και τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν χιλιάδες, πολύτιμες θέσεις εργασίας και συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη των νησιών μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μένει απαθής θεατής των εξελίξεων. Αποδεικνύεται, τελικά, ότι ο τουρισμός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αφήσουμε στις … διαπραγματευτικές ικανότητες της κυβέρνησης».

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.