ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μίκα Ιατρίδη: «Και αν δεν είναι ο κ. Βαρουφάκης αυτός που θα υπογράψει την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας;»

 Η τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε στη Βουλή ότι δεν θα υπογράψει σε καμία περίπτωση την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

 Όμως, μόλις τρεις μήνες μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης του. Όλοι έχουμε παρατηρήσει, άλλωστε, τη σταδιακή «απόσυρση» του από το προσκήνιο και τα μέσα ενημέρωσης.

 Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο κ. Βαρουφάκης. Το πρόβλημα είναι η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι άλλα λέει έξω και άλλα λέει μέσα.

 Το πρόβλημα είναι ότι η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε … τριγλωσσία, αν λάβουμε υπόψη μας και τις δηλώσεις των υφισταμένων του κ. Βαρουφάκη στο ίδιο Υπουργείο.

 Ευτυχώς, η πραγματικότητα έδειξε ότι οι νησιώτες είμαστε ενωμένοι και στεκόμαστε απέναντι στις διχαστικές πρακτικές της «αριστερής» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

 Εύχομαι την ίδια ενότητα να δείξουν, στην πράξη και όχι στα λόγια, και οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν κληθούν να ψηφίσουν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας».

allaksogolies.gr

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.