ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μία «ροζ» διαμαρτυρία: Οίκος ανοχής στην Αυστρία προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αντιδρώντας στους φόρους

Ποτέ άλλοτε μία διαμαρτυρία κατά της φορολογίας δεν ενθουσίασε τόσο το ανδρικό κοινό. Ενας αυστριακός οίκος ανοχής, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να αντιδράσει σε αυτό, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν βέβαια να σχηματιστούν ουρές μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης, από άνδρες που ήθελαν να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά, όπως προδίδει και η φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Oesterreich.

«Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!» αναφέρει στον ιστότοπό του ο οίκος ανοχής Pascha του Ζάλτσμπουργκ. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Χέρμαν Μίλερ, δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.