ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μια πετσέτα αρκεί για να διώξεις τα μαύρα στίγματα από την μύτη σου!

Αντιαισθητικά μαύρα στίγματα στη μύτη; Μμμμ! Ναι, είναι πράγματι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι. Πως θα τα κάνετε να φύγουν; Πολύ απλά με μία πετσέτα!
Ξεκινήστε πλένοντας το πρόσωπό σας καλά και κάνοντας απολέπιση στο δέρμα σας, έτσι ώστε ν’αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Αυτό θα κάνει τα μαύρα στίγματα που θέλετε ν’απομακρύνετε να φαίνονται καλά. Σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια στεγνή, καθαρή πετσέτα. Στη συνέχεια, κάντε μια ζεστή κομπρέσα βυθίζοντας μια πετσέτα προσώπου σε ζεστό νερό, τραβήξτε την έξω κι απλώστε την στη μύτη για 15 λεπτά. Σκουπίστε την υγρή περιοχή κι έπειτα μ’ένα χαρτομάντηλο στην άκρη του δαχτύλου αρχίστε να ζουλάτε.

Πιέστε πολύ μαλακά και σταθερά και στις δυο μεριές των μαύρων κηλίδων αρχίζοντας να ζουλάτε ελαφρά προς τα κάτω και στη συνέχεια προς τα πάνω με δύναμη. Αν δεν τα καταφέρετε αμέσως μην συνεχίσετε να πιέζετε και να πιέζετε – θα σας προκαλέσει μόνο πόνο. Δοκιμάστε να ξαναχρησιμοποιήσετε τη ζεστή κομπρέσα 5-10 λεπτά κι επαναλάβετε τα βήματα.

Ομάδα neadiatrofis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.