ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μία φιλία διαφορετική από όλες τις άλλες… Ένα βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!

Ο 11χρονος Rommel εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του όταν αυτοί χώρισαν. Έχει αποξενωθεί από τα υπόλοιπα 8 αδέρφια του και βγάζει τα προς το ζην ζητιανεύοντας στους δρόμους.

Παρόλο που έχει μια 20χρονη αδερφή, η οποία μάλιστα δουλεύει σε εργοστάσιο, εκείνη υποστηρίζει ότι ο Rommel βγάζει περισσότερα στους δρόμους και δε μπορεί να τον συντηρήσει.

Ο καλύτερος φίλος του είναι ο Badgi, ένα μικροσκοπικό κουτάβι. Αμέσως «έδεσαν» μόλις συναντήθηκαν, καθώς και οι δύο αισθάνονται «αδέσποτοι» σε μια κοινωνία που τους έχει απορρίψει και ο δεσμός που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι πραγματικά απίστευτος.

 

Μπορεί να μη δείτε το «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα» στο βίντεο που ακολουθεί, είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε πως υπάρχει: μετά από τη δημοσίευσή του πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Rommel. Με την υποστήριξη αγνώστων ο μικρός τελικά τα κατάφερε να πάει σχολείο, κάτι που ήταν το μεγαλύτερό του όνειρο, αλλά δυστυχώς η παιδεία στις Φιλιππίνες δεν είναι δωρεάν. Τέλος, διάφοροι οργανισμοί πασχίζουν να βρουν ένα σπιτικό τόσο για τον Rommel, όσο και για τον φίλο του Badgi.

 

fanpage.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.