ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μια εφηβική πλάκα παραλίγο να καταλήξει σε… ομαδικό αυνανισμό στο κέντρο της Πράγας

Στο κάλεσμα των τριών εφήβων μέσω Facebook ανταποκρίθηκαν 23 χιλιάδες άτομα προκειμένου να παραβρεθούν στην ερωτική εκδήλωση

Μία πλάκα ήθελαν να κάνουν τρεις  φίλοι από την Τσεχία και άθελά τους κινητοποίησαν χιλιάδες άτομα για την ημέρα «ομαδικού αυνανισμού» στην πλατεία της Παλαιάς Πόλης στην Πράγα. 

Ο ομαδικός αυνανισμός έχει προγραμματιστεί για την πρώτη μέρα του καλοκαιριού, όπως γράφει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, επικαλούμενο τους έφηβους που κρύβονται πίσω από την φαεινή αυτή ιδέα, που διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ μέσω του Facebook.  

Oι τρεις φίλοι , όπως δηλώνουν εκ των υστέρων , ήθελαν να κάνουν μία φάρσα καλώντας μέσω του Faceobook όλους όσοι δεν διστάζουν να αυτοικανοποιηθούν  σε δημόσιο χώρο, γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό την έλευση του καλοκαιριού. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν 23 χιλιάδες άτομα και περισσότεροι από έξι χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν στην ερωτική εκδήλωση. Η φάρσα των τριών φίλων χαροποίησε ιδιαίτερα τους ξενοδόχους στην Πράγα που τρίβουν τα χέρια τους καθώς οι κρατήσεις για την ημέρα του «ομαδικού αυνανισμού»  πέφτουν βροχή…

«Κάναμε ένα γκρουπ για πλάκα, τελικά όμως είχε μεγάλη επιτυχία αφού το 90% των ανθρώπων το πήραν στα σοβαρά», δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik ο 16χρονος Γιαν Στακλ, ένας εκ των εμπνευστών της ομάδας.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.