ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μήνυση στη Τζένιφερ Λόπεζ για το σέξι κούνημα του κ…. της στο Μαρόκο

Η διάσημη σταρ εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή και με ιδιαίτερα προκλητική χορογραφία, σόκαρε το μουσουλμανικό κοινό στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συναυλία στο Μαρόκο και κατάφερε να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Η εμφάνιση της έγινε στα πλαίσια του Mawazine Music Festival κι έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη χώρα.Πάνω από 160,000 άνθρωποι είδαν τη συναυλία της Λόπεζ στην πόλη Ραμπάτ.

Όμως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας αποφάσισε να κάνει μήνυση στη Λόπεζ  και να ζητήσει εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επέτρεψε τη μετάδοση του live από τη δημόσια τηλεόραση και το κανάλι 2Μ. Συντηρητικοί κύκλοι μουσουλμάνων αντέδρασαν στη θέα των οπίσθών της και στις προκλητικές τις κινήσεις, θεωρώντας πως προσβάλλουν την αιδώ.

O Υπουργός Eπικοινωνίων Μουσταφά Κάλφι, δήλωσε ότι σχεδιάζει να επικοινωνήσει με την Επιτροπή Δεοντολογίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού για να συζητήσουν τις ηθικές πτυχές της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης της συναυλίας.

Η 45χρονη σταρ είχε κάνει προκλητική εμφάνιση και μια μέρα πριν τη συναυλία, αφού εθεάθη με πολύ διάφανα και σέξι ρούχα που τόνιζαν τα εσώρουχά της, στη συνέντευξη τύπου του φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, η Λόπεζ θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα εκτεινόταν από ένα μήνα μέχρι δύο χρόνια, σε περίπτωση που κριθεί “‘ένοχη”.

Η ίδια η Λόπεζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας και δεν αναμένεται να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση.

www.thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.