ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μήνυση οδοντιάτρων στο Mega!

Την οργισμένη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.) προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε την 1η Ιουνίου 2015, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel», για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.

Όπως καταγγέλλουν οι οδοντίατροι στο ρεπορτάζ, υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης, υπήρξε συστηματική διαφήμιση των παρεχομένων στα Σκόπια οδοντιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα των υπηρεσιών ενός συγκεκριμένου οδοντιατρείου.

Μάλιστ,α τονίζουν σε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και προς το Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης του «Mega Channel» κ. Νίκο Στραβελάκη, ότι αυτή «είναι η δεύτερη φορά που προβάλλεται από τον ίδιο σταθμό το συγκεκριμένο οδοντιατρείο στα Σκόποια» και γίνεται αναφορά στις οικονομικές οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλαν οι εκπρόσωποι του Ο.Σ.Α.:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (των «8») του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel», με παρουσιάστρια την Μαρία Σαράφογλου, την 1η Ιουνίου 2015, προβλήθηκε ρεπορτάζ του απεσταλμένου του καναλιού στη Γευγελή κ. Παναγιώτη Μάνη για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.

Στο ρεπορτάζ αυτό, υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης, υπήρξε συστηματική διαφήμιση των παρεχομένων στα Σκόπια οδοντιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα των υπηρεσιών ενός συγκεκριμένου οδοντιατρείου, του EHgoMak (Endomak).

Σημειώνουμε ότι, είναι το δεύτερο ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους, που αφορά σε οδοντιατρικές υπηρεσίες στα Σκόπια (Γευγελή) και στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο (EHgoMak).

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το σχετικό απόσπασμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, συσχετίζοντάς το παρόν έγγραφο με το με αριθμ. πρωτ. Ο.Σ.Α. 2483/08.09.2014 (αριθμ. φακέλου Ε.Σ.Ρ. 244/10.09.2014) έγγραφό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ».

 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.