ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μήνυμα του Στράτου Καρίκη για τις εκλογές

Φίλες και φίλοι,

Η χώρα και ο τόπος μας βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, απαιτείται ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να χαράξουμε μία νέα πορεία, μακριά από την αστάθεια και την αβεβαιότητα. Σε αυτή την τόσο σημαντική εκλογική αναμέτρηση είναι απολύτως απαραίτητη η δύναμη στους Ανεξάρτητους Έλληνες με την ψήφο σας.

Προσωπικά συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα αποφασισμένος να δώσω ένα σκληρό αγώνα για μία νέα ελπιδοφόρα εποχή για τα νησιά μας. Οι αγώνες μου αυτοί θα αφορούν πρωτίστως την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος σχετικά με την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, την ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά μας, τη θεσμοθέτηση ανώτατης θητείας βουλευτών και αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη μείωση μισθών και προνομίων των βουλευτών, την κατάρτιση της προγραμματικής σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, την εφαρμογή μέτρων για την ενίσχυση της κρουαζιέρας, τη μη επιβάρυνση του τουριστικού μας προϊόντος για να παραμένει ανταγωνιστικό, τη δημιουργία βασικών τουριστικών υποδομών σε κάθε νησί, τη θεσμοθέτηση ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής, τη νομοθετική ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων με διαγραφή μέρους της οφειλής και μικρές δόσεις με πολύ χαμηλά επιτόκια, την εφαρμογή πολιτικών οικονομικής και διοικητικής αυτοτέλειας των δήμων, τη στήριξη των ασθενών κοινωνικών ομάδων.

Με τη δύναμη των συμπολιτών μας πρέπει να ξαναδώσουμε ελπίδα και προοπτική στην Ελλάδα, στον τόπο μας, τα Δωδεκάνησα και να δείξουμε επιτέλους αποτελεσματικότητα στην προώθηση των τοπικών μας ζητημάτων και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα κοντά σας και ότι θα αγωνιστώ για την πραγμάτωση των στόχων και των προσδοκιών κάθε Δωδεκανήσιας και κάθε Δωδεκανήσιου!

Στράτος Καρίκης,

 

Επικεφαλής Ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα  

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.