ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες» φώναξαν οι ανάπηροι στην παρέλαση

Τι είπαν οι ανάπηροι πολέμου μπροστά στις κάμερες την ώρα που τους χαιρετούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Μια συγκλονιστική έκκληση απηύθυναν σήμερα στην κυβέρνηση οι ανάπηροι πολέμου, οι οποίοι άνοιξαν την στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα.

«Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες!», φώναξαν οι ηλικιωμένοι την ώρα που τους χαιρετούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της χώρας, από την οποία ζητούν να μην τους εγκαταλείψει, στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι κομμάτων, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Στο μήνυμά του για την επέτειο της εθνεγερσίας, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ορθώσουμε αρραγές μέτωπο συνευθύνης προκειμένου να αντισταθούμε επιτυχώς στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις νεότερες γενιές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά δύο μη επανδρωμένα αεροχήματα με τα κέντρα ελέγχου τους επί οχημάτων ΜΑΝ που συνόδευαν τη μηχανοκίνητη φάλαγγα των Διαβιβάσεων.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.