Χάρη σε έναν μεθυσμένο τουρίστα προέκυψε το τραγούδι «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα», το οποίο, εκτός από τον πανικό που προκάλεσε το Καλοκαίρι σε όλα τα clubs, είναι το τραγούδι που άκουσαν περισσότερο οι Έλληνες όλο το 2015 σύμφωνα με το YouTube, καθώς έχει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια προβολές!

«Στην Κέρκυρα δούλευα ως dj. Πριν από δυο χρόνια ένα βράδυ, έρχεται ένας ψιλομεθυσμένος Σλοβένος τουρίστας και μου ζήτησε να παίξω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει ποτέ. Λέγεται “Uno Momento”. Το “κατέβασα” και, μόλις το άκουσα, ξέρω ότι θα το κάνω επιτυχία», λέει, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Κωσταντίνος Κουφός.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται λόγω του «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα», συνεχίζει: «στο μαγαζί το έβαζα κάθε μέρα και το είχα κάνει σουξέ, έτσι αποφάσισα να το βάλω στο κανάλι μου μήπως καταφέρω κάτι. Την παραγωγή του τραγουδιού την έκανε ο Πάρης Κάλπος. Ακόμα και σήμερα, σπάνια θα το ζητήσουν ως “Η πιο ωραία στην Ελλάδα”, οι περισσότεροι θυμούνται τον στίχο “ζαλίζομαι από το πολύ ποτό”».

«Με έχουν σταματήσει στον δρόμο και με έχουν ρωτήσει “εσύ δεν είσαι ο ζαλίζομαι από το πολύ ποτό;”. Ηταν το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησα σόλο. Είχα γράψει στο Facebook τον Σεπτέμβριο του 2014 ότι θα κάνω την επιτυχία του Χειμώνα και έκανα και την επιτυχία του Καλοκαιριού! Το πίστευα ότι θα γίνει επιτυχία, αλλά με ξεπέρασε η πραγματικότητα», συνεχίζει ο Κωνσταντίνος, ενώ αποκαλύπτει πως δεν έχει βγάλει δεκάρα τσακιστή από τις προβολές του τραγουδιού στο YouTube, καθώς έκανε την διασκευή εντελώς πειρατικά!

Ακούστε στα βίντεο τα «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα» και «Uno Momento»