ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μεθυσμένη οδηγός κατέστρεψε μνημείο πολέμου (pics)

Μια γυναίκα που το είχε «τσούξει» αρκετά παραπάνω προξένησε εκτός από υλικές και πολιτισμικές ζημιές με το αυτοκίνητο της.

Όταν λοιπόν λόγω υπερβολικής μέθης έχασε τον έλεγχο του μαύρου Peugeot 206 που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε ένα ιστορικό μνημείο από τον Πόλεμο των Μπόερς, το οποίο βρίσκονταν στο Κοτσγουόλντς της Μ. Βρετανίας.

 Η τοπική αστυνομία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες με τα «κατορθώματα» της οδηγού, αλλά και φωτογραφία του μνημείου πρώτου βεβηλωθεί από την ιδία. Όπως μπορείτε να δείτε ο μεγάλος σταυρός που έστεκε μπροστά από το μνημείο κυριολεκτικά ξηλώθηκε από το αυτοκίνητο.

Παράλληλα η αστυνομία δημοσίευσε και την υψηλή ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει η οδηγός. Συγκεκριμένα, στο αλκοτέστ που της έγινε εντόπισαν 95 μικρογραμμάρια αλκοόλ ανά 100 χιλιοστόλιτρα αναπνοής, ενώ το όριο είναι 35.

Την παρανομία της αυτή φαίνεται πως θα την πληρώσει πολύ ακριβά, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο που επιδεικνύει ο βρετανικός νόμος στις περιπτώσεις αυτές.

Αν δε θέλετε να βρεθείτε στη δύσκολη θέση της να θυμάστε πάντα ότι αλκοόλ και οδήγηση είναι απαγορευμένος συνδυασμός.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.