ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα από το Ελληνικό Κολέγιο Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής στη Ρόδο

Στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» πραγματοποιήθηκε το πρώτο μετεκπαιδευτικό μάθημα που διοργανώνει το Ελληνικό Κολέγιο Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής που απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς ανεξαρτήτου ειδικότητας, και σε κάθε επιστήμονα που ασχολείται στο χώρο της υγείας, που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν.

Το θέμα των χθεσινών μαθημάτων ήταν η «Δευτεροπαθής Υπέρταση» των οποίων την έναρξη καλωσόρισε και προλόγισε ο Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Ρόδου, κ. Νικήτας Μόσχος, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την διοργάνωση αυτών των μαθημάτων, τα οποία όπως μας ανέφερε βοηθούν στην αναβάθμιση των γνώσεων και την μεταφορά εμπειριών μεταξύ των ιατρών στην κλινική εφαρμογή, μιας και στο θέμα της υγείας η επιστήμη είναι αστείρευτη γνώσεων.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν τα επιμορφωτικά μαθήματα, που πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Βασίλη Πρωτόπαπα, ειδικό καρδιολόγο και μέλος του Ελληνικού Κολεγίου Καρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής και από τον κ. Άγγελο Ζερβό Νευρολόγο.

Μετά το πέρας των μαθημάτων ξεκίνησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, με ερωταπαντήσεις και περαιτέρω αναλύσεις των πεπραγμένων μαθημάτων.

Τσάι και εδέσματα προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση των πρώτων μετεκπαιδευτικών μαθημάτων.

Δείτε το βίντεο με το πρώτο μετεκπαιδευτικό μάθημα καρδιολογίας που είχε θέμα την «Δευτεροπαθής Υπέρταση» :

www.rodospress.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.